Zoals jullie weten, zitten wij nooit stil. Wat begon als spontaan idee om onze favoriete FUN producten te verkopen groeide uit tot onze eigen webshop.

Smit staat natuurlijk voor ons gezin: Familie Smit, Co voor NiCOlette, maar ook voor de COllabs die we aangaan, voor onze COmpagnons, oftewel onze vrienden met wie we bijzondere initiatieven bedenken en voor de verschillende COmpanies die we runnen. 

Of het nu gaat om de exclusieve producten die we zelf lanceren (denk aan: de zonnebrillen, sneakersokken en het shirt van Bas) of de producten die wij en onze kinderen dagelijks gebruiken, je vindt het allemaal terug op Smit&Co.

Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor de goede doelen die wij als ambassadeurs ondersteunen, zoals Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje en het Prinses Máxima Centrum. Alle producten waar het bekende zwart-wit gezicht van Bas opstaat, gaan de netto-opbrengsten naar het goede doel. 

Zoek je een bijzonder en origineel cadeau voor je partner, je moeder of die vriend wiens verjaardag je bijna vergeten was? Je vindt het gegarandeerd op Smit&Co en heb je het voor 22:30 uur besteld, dan versturen we het direct. Smit&Co is de perfecte plek voor FUN shopping, maar ook om meer te weten te komen over ons gezin en alles waar we zo van houden. Speel thuis zelf de spellen waar wij zo fanatiek in zijn. En voor wie last heeft van keuzestress, maken we het soms extra makkelijk met giftsets voor speciale gelegenheden als Valentijn en Moederdag.

Ook de LoKi shop van onze meiden Lola-Lily en Kiki-Kate, willen we hier een speciaal podium geven. Onze schatten knutselen wat af. Alle netto-opbrengsten van deze producten gaan naar Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Ze zijn uniek, met de hand en met heel veel liefde gemaakt, niet perfect maar vooral een leuke hobby van onze kinderen.

Kom gezellig shoppen bij Smit&Co.

 

Over ons:

Smit&Co B.V.
Oud Bussummerweg 21
1272 PT Huizen
contact@smitenco.nl
KvK-nummer: 81542089
Btw-identificatienummer: NL862131807B01
Telefoon nr.: 0683607492
Openingstijden: ma-vrij 09:30 tot 17:30 uur